تور ونیز تور ونیز ایتالیا بهار 98

تور ونیز + رم + فلورانس

14 خرداد 98

*نکته: تمامی قیمت های زیر به یورو و بدون احتساب پرواز، ترانسفر فرودگاهی و ویزا هستند.

در صورت درخواست ترانسفر فرودگاهی مبلغ 50 یورو به ازای هر نفر به مبالغ داخل جدول اضافه می شود.

برای اطلاع از تور رم خرداد 98 کلیک کنید.

نام هتل درجه هتل سرویس ها قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک(6-12)
Bonciani
3
اقامت همراه با صبحانه
220  236  155 
Hotel Siviglia
3
اقامت همراه با صبحانه
228  272  180 
Hotel Anglo Americano
4
اقامت همراه با صبحانه
292  405  252 
Hotel Torino
3
اقامت همراه با صبحانه
295  423  193 
Palazzo La Scala
4
اقامت همراه با صبحانه
296  380  269 
Borghese Palace Art
4
اقامت همراه با صبحانه
298  335  196 
Trevi Palace Luxury Inn
5
اقامت همراه با صبحانه
495  671  293 
Sina Centurion Palace
5
اقامت همراه با صبحانه
546  900  402 
Helvetia & Bristol
5
اقامت همراه با صبحانه
705  725  488 

لوازم مورد نیاز

  • وسایل شخصی
  • لباس مناسب فصل
  • داروهای ضروری
  • پاسپورت
  • دوربین عکاسی

مدارک مورد نیاز

    مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ایتالیا:

    1) تکمیل فرم درخواست به طور کامل با امضاء (برای کودکان زیر 18 سال امضاء پدر و مادر، هر دو ضروری است).

    2) دو قطعه عکس 3*4 با پست زمینه سفید

    3) رزرو هتل پوشش اقامت در طول کل سفر و یا دعوت نامه یک شهروند ایتالیایی با اقامت خارجی در ایتالیا طبق فرمت ارائه شده + کپی پاسپورت معتبر شهروند ایتالیایی یا کپی شناسنامه معتبر شهروند ایتالیایی

    4) گذرنامه با اعتبار 90 روز از تاریخ بازگشت از منطقه شنگن و حداقل 2 صفحه ویزا غیر استفاده شده.

    *نکته: بهتر است گذرنامه حداقل دارای 7 ماه اعتبار از زمان سفر باشد.

    5) کپی پاسپورت (صفحه اول)، ویزای قبلی شنگن، انگلیس و ویزای آمریکا

    *نکته: هر کپی روی یک صفحه A4 سفید و بدون منگنه

    6) در صورتی که یکی از والدین همراه فرزند نباشد، یک رضایتنامه با امضاء هر دو سرپرست با ترجمه به انگلیسی یا ایتالیایی با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه

    7) اسناد کار اصلی (ترجمه مترجم حقوقی به زبان انگلیسی یا ایتالیایی)

    برای مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکت ها:

    روزنامه رسمی (که بیش از سه سال از تاریخ آن نگذشته است) که به نام متقاضی ثبت شده است با ترجمه به انگلیسی یا ایتالیایی.

    در صورتی که روزنامه رسمی بیش از سه سال باشد، متقاضی نیز باید آخرین روزنامه رسمی و آگهی آخرین تغییرات نیز ضمیمه باشد، با ترجمه به انگلیسی یا ایتالیایی.

    خود اشتغالی: مجوز کار معتبر صادر شده توسط شهرداری با ترجمه به انگلیسی یا ایتالیایی.

    کارمندان خصوص یا دولتی: گواهی اشتغال به کار و لیستی از پرداختی های بیمه (بیمه اجتماعی) مربوط به شش ماه گذشته به همراه آخرین فیش حقوقی (اصل و ترجمه به زبان انگلیسی یا ایتالیایی)

    دانش آموزان و دانشجویان: گواهی استغال به تحصیل با مهر مدرسه و آموزش و پرورش منطقه برای دانش آموزان.

    گواهی اشتغال به تحصیل با مهر دانشگاه برای دانشجویان (دانشجویان پسر می بایست قبل از اقدام برای ویزا نسبت به پرداخت وجه ضمانت به سازمان نظام وظیفه و دریافت مجوز سفر به مدت زمان مورد نظر برای سفر اقدام کنند.

    8) گردش حساب بانکی برای سه ماه گذشته به زبان لاتین و برگه تمکن مالی به یورو

    9) اصل شناسنامه با ترجمه به زبان انگلیسی یا ایتالیایی

    10) کپی بیمه مسافرت پزشکی با پوشش حداقل 30 هزار یورو شامل کل مدت اقامت و سفر

    11) کپی از بلیط هواپیما یا رزرو

اطلاعات سفر


نظرات

ثبت نظر